Saturday, 22 October 2011

bout BOYS that d GURLS should know !


ASSALAMUALAIKUM W.B.T..

OHOII ! haha , bagi aku la ken kite sume takan dapat larikan perasaaN dr sifat cemburu kan??
tapi jgn laa sampai ke tahap ''cemburu terlampau'' tu mmg MELAMPAU !
ATOTOOTOT ! aku ckp pandai , tp akoo pun same je :p

tapi tipu la kan kalau aku cakap dalam tempoh percintaan ni tak kan ada nya pertengkaran. merajuk , cemburu dan sebagainya...So, jom la layan apa citer la kaum adam ni kan...!!

1

2

3

tadaaaaaaaaa!!



1. Kalau kami kata nak main game, kami memang betul-betul maksudkannya.

2. Kalau nampak kami terhegeh-hegeh nak keluarkan duit dari dompet, pandai-pandai lah hulur sikit.

3. Kami tak suka nak balas mesej dan jawab kol setiap masa.

4. Kalau nak buat-buat merajuk sekali dua takde masalah, kalau tiap masa nak merajuk tu memang carik masalah.

5. Kalau kami buat alasan taknak pergi dating tu maknanya kami tengah pokai lah tu.

6. No such thing as 'I love u, I miss u all the time'... Mak bapak jauh lagi penting.



7. Kalau tengah dating tu kami tengok perempuan lain, janganlah marah... Itu menunjukkan kami ni masih normal dan bukannya homo...(ehem tetap jelesss tau!!)

8. Kami tak suka menunggu kamu-kamu semua bermekap dan bela tudung dalam toilet lama-lama....(benda ni memang tak boleh lari dah..sememangnya kami mahu kelihatan cantik di depan si dia, tak mau si dia tengok pompuan lain!!!)

9. Wish 'good nite' dan 'good morning' bukan lah satu kewajipan bagi kami....
10. Kami memang tak pernah period, tapi kami pun ada masa untuk bad mood jugak....(okey kami faham!!)

11. Tengah period bukan bermakna itu alasan kamu-kamu semua untuk marah kami tak pasal-pasal....(adddessss!!)

12. Baju kahwin kaler apa dan nak bagi nama apa kat anak bukan lah topik kesukaan kami.

13. Janganlah mengharapkan kami untuk menjadi sesempurna makhluk, kerana itu takkan mungkin berlaku.

14. Janganlah cakap 'saya tak faham lah dengan awak ni!' kerana kami pun bukannya faham sangat dengan kamu-kamu semua.

15. Janganlah marah kalau kami ni tak suka nak bergambar-gambar.

16. Kami tak suka bila kamu-kamu semua cakap, 'semua laki ni sama aje' sebab akhlak dan keperibadian seseorang itu bukannya diwarisi mengikut jantinanya.

17. Buncit itu seksi...HAHA !





~~~> so pandai-2 la korang fikir..bak kata nabil 'lu pikir lah sendiri'..kalau nak dating pun apa salahnya kan sekali sekali korang kuarkan duit sendiri nak bayar bil makana....baru la nampak kaum hawa ni tak kikis sangat duit BF dia tu...hahaha jarang-jarang pun tak per....emm so korang kena la ada sikap bertolak ansur, saling percaya dan tidak berkira bab duit tu...:)

TERIMA KASIH , DATANG LAGI ! JGN LUPA LIKE :)

No comments:

Post a Comment